25 Aralık 2012 Salı

BURCU... :)

                                                                                            
   Hani arkadaşlar vardır. Uzun zamandır yüz yüze görüşmemiş, görüşememişsinizdir. Aranıza farklı şehirlerde olmanın zorluğu girmiştir. Ama telefon bağı hiç kopmamışdır. Mesajla ya da arayarak iletişim hep sürmüştür. Bi sürü şeyinizi anlatmışsınızdır ona. İçinizi rahatlatmıştır sizin.
  İşte benim de öyle bi arkadaşım var senelerdir yüz yüze görüşemiyoruz. Canım arkadaşım Burcu. Onu senelerdir göremiyorum. Uzun zamandır da telefonla da konuşamıyorduk. Geçen akşam beni aradı. Sanki daha dün dersaneden eve beraber gitmişiz gibi o kadar aynıydı ki herşey. Bu duruma çooooooooooooooook mutlu oldum. O artık öğretmen oldu. İkimizde iş hayatına atıldık ama hala dersanedeki gibi süper bi modda sohbet ediyoruz. 
  Bir zamanlar (lise yıllarında) Kurtlar Vadisi manyağıydım. Şimdi denk gelirse bile izlemiyorum, izleyemiyorum diyelim. Yoğunluktan dolayı. Ama lisede ders kampından bi şekilde izin alır perşembe akşamları oturur diziyi izlerdim. Ertesi günü de dersanede Burcu ile kritiğini yapardık. Polaaaat derdik. Şimdi gülüyorum o hallerimize yaaa :) Ama o kadar da olacak yaa. Ben üniversite sınavına girdiğimde henüz 16 yaşımdaydım. Ergenlik ablası ergenlik :) Küçüktüm. O kadar ki üniverstede ilk kimlik kartımı bana vermediler yaa. :( Yaşın 18 den küçük annene ya da babana imza attır getir kimliğini ondan sonra veririz dediler. Arkadaşlar Küçük diye çağırıyorlardı artık. 
  Neyse biz konumuza devam edelim.Burcu canım arkadaşım. Geçen gün seninle konuştuktan sonra o kadar mutlu oldum ki. Seni çok seviyorum. Hep böyle olalım tamam mı? Ama arada yüz yüzüde görüşelim yaaaa :( Ama kafaya koydum en yakın zamanda işleri ayarlayıp seni ziyarete geleceğim.Oraya gelince artık konuş konuş dilimiz şişer, çenemiz yorulur ama biz hala özlem gideremeyiz sanırım. :) 

8 yorum:

  1. ne kadar hoş benim de arkadaşım var öyle ama biiiz taa orta okulda ayrıldık o daha küçüktü benden iki yaş ergenliğimizi bile göremedikdi yea ama hala mesajlaşır mektuplaşır arada da konuşuruz görüşmek en büyük dileğimiz ikimizin de:)) inşallah yüzyüze de görüşürsünüüüz siz de bizde::DD

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İNŞAALLAH CANIM BENİM. AMA BEN KAFAYA KOYDUM. GİDECEĞİM YANINA :)

      Sil
  2. kıyamaaam. semestrde gelsin artık yanına.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o zaman o da memleketine ailesinin yanına gidecek onun için normal bi zamanda ben atlayıp yanına gideceğim :)

      Sil
  3. çok büyük sayılmam ama her fırsatta ben de hala arkadaşlarımla konuşmaya devam ediyorum ve onlarla konuştuğumda içime huzur doluyo :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayy canım benim yaa bende çok büyük değilim yani :( şaka şaka :) zaten şimdi eski arkadaşlarınla görüşüyorsan o zaman ilerde yaşın büyüdüğü zamanda onlarla görüşmeye devam edersin. :) öpüldün şeker.

      Sil
  4. ne güzel yaa böyle arkadaslıkların olması birbirinizden hiç kopmayın emi :) bende bebekliğimizin bile beraber gectiği bir arkadasımla hala görüşürüm. burdan ona sesleniyorum çok özledim. :) duymuş mudur meleğim :) ennn enn kocaman kartanesi öpücüğü sanaaa

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. duymasa bile hissetmiştir kar şekerim öptüm seni :)

      Sil