3 Kasım 2012 Cumartesi

SEVGİLİ MASKOTUMUZ BAYKUŞ BEY :)

                         
      Çok yorucu bir haftayı bitiriyorum. Ne kadar yoruldum anlatamam. Bütün hafta boyunca projelerin içinde kayboldum diyebilirim. Birini bitir diğerine başla. İçinden çıkmaya çalış. Off be. Ne kadar çok çalışmışım bu hafta. En son projeyi biraz önce bitirdim. Ama bende bittim. Kafam zaten pek yerinde değil bi de projeler işin içine girince bu haftaki halimi siz düşünün artık :) 
      Bu hafta beni en çok sevindiren şey ise yağmurun yağması oldu. Hatta şimdi de yağıyor. Çok seviyorum yağmuru. Çoğu insanın içi daralır, sıkılır kapalı havalarda. Ama bense aksine bayılırım. Hava kapalı olacak, yağmur yağacak, şimşek çakacak. Bende o havada takacağım kulaklığı kulağıma ayaklarım beni nereye götürürse oraya gideceğim. Hatta bu akşam iş çıkışı öyle yapmayı düşünüyorum. Aslında ayaklarımında, aklımında, kalbiminde gitmek istediği yer aynı ama o kadar uzağa yürüyerek gidemem. :)
     Yarın bütün gün evden çıkmamayı düşünüyorum. Yatak keyfi yapmak, canım istediği zaman uyanmak istiyorum. Bi de arkadaşıma ördüğüm paspası bitirmeyi düşünüyorum :) Zaten haftada 1 gün tatilim var onu da kafama göre yaşayabilirim umarım. Bizim ev gibi geleni gideni hiç eksik olmayan bir evde zor ama bakalım artık. Umarım gerçekleştirebilirim.:) Zaten haftaya pazar arkadaşlarımın cafesinin açılışı var. Oraya gideceğim. Bütün gün orada olurum. Ve muhtemelen çok yorulurum. Bu arada Konya'da olanlar buyursunlar gelsinler cafemizin açılışına. Cafemiz Konya'yı bilenler iyi bilir. Selçuk Üniversitesi öğrencilerinin oturduğu Bosna Hersek mahallesinde. Gittim gördüm. Çok güzel olmuş. Konya'da olan herkesi davet ediyoruz.




6 yorum:

  1. Yağmuru bende çok severim hele yağmur yağarken yürümesine bayılırım ama hasta olmayı hiç sevmem o yüzden tercih yapmam gerekiyor bazen :D :D

    YanıtlaSil
  2. Hayırlı olsun cafeniz :)

    Umarım dün iyi dinlenebilmişsindir.

    YanıtlaSil
  3. pire kızı;
    ben sonunda hasta olmak varsa bile ıslanmayı hep sevmişimdir..

    YanıtlaSil
  4. nursalkımı; cafe için teşekkür ederim. dinlenmek kısmına gelince maalesef dün babamın halası vefat etmiş. onun cenazesindeydik. :(

    YanıtlaSil
  5. yoğun iş hayatı iyidir.
    bak kafayı aşka filan takmazsın işte daha iyi.
    :)

    YanıtlaSil
  6. ya özellikler son iki gündür kafamı dosyalardan kaldıramıyorum yaa dosyaların içinde kaybolacam zannettim bi ara :)

    YanıtlaSil