29 Kasım 2012 Perşembe

ÖZLEDİM :(

    
     Bi kaç gündür yazamıyorum. Aslında o kadar çok istiyorum yazmayı. İçimi rahatlatmayı. Ama hayat gailesi işte. O kadar yoğunluğun arasında bi bakmışım kendimi yatağa atmışım. Ancak O zaman anlayabiliyorum yorulduğumu. 3 gündür bi yoğunluktur ki gidiyor. pazartesi günü arkadaşım geldi şehirdışından. Okuldan 3 arkadaş buluştuk. Pazartesi günü ben onlara gittim. Salı günü annem arkadaşlarımı bize çağırdı. Yaprak sarması, su böreği, aşure falan bi sofra hazırlamış yemede yanında yat yani o derece. :) Bitanecik annem benim. Dün de yine toplandık sinemaya gittik. Dün de çok güzeldi. Uzun zamandır böyle günler geçirmemiştim çok iyi oldu bana.
     Dün kızlarla buluşmak için tramvaya bindim. Üniversite hayatım boyunca ne çok binmiştim tramvaya. Dile kolay 5 sene boyunca Zafer-Kampüs arasını her gün gidip geliyordum. Yorulmaktan şikayet ederdim bazen. Oysa o zamanlar ne güzelmiş. Dün anladım ki ben tramvayla yolculuk yapmayı özlemişim yaaa. :(  Mp3 ümü kulağıma taktım. Ne güzel bi yolculuk oldu ya. Kafamı cama yaslayıp hayallere, ümitlere, geleceğe, geçmişe dalıp gitmeyi nasıl da özlemişim. İşe başlayınca artık tramvaya binemez oldum. İşim evime yakın. Tramvaya dün olduğu gibi ayda yılda biner oldum. Oysa her gün ne güzel git gel yapardım. Annem de benimle dalga geçerdi.Bu tramvay benim kızımın limuzini diye. :) Ben limuzinimi özledim yaaaa. :(
     İş yaşamımdan çok memnunum ama arkadaşlarla da konuştuk okul bi başkaymış, öğrenci olmak bi başkaymış ya. Dün hayatım da ilk defa sinemaya sivil olarak girdim. Artık büyüdüğümü anladım.
     İşte böyle daha bi sürü şey var kafamda. Kafamı kurcalayan bi dolu soru. Onların cevabını bulayım onları da yazacağım. Yani umarım.
     Bi de dün ilk defa dinledim Selçuk Balcı'yı ve aralıksız dinlemeye de  devam. :) Bence siz de dinlemelisiniz. Pişman olmazsınız. :)

4 yorum:

  1. şimdi günlerdir girip baktığım ama güncellenmemiş bir sayfanın ardından gelen ilk yazıya ilk yorumda benden olsun :) öncelikle tekrar hoşgldn canım arkadaşlarla vakit geçirmek bambaşka rahatlatıyor insanı senin mutluluğuna ortak olabiliyorum. ama merak ettiğim bişey var ilk kez sinemaya sivil olarak girdim yazmışsın ya onu pek anlamadım orada mı çalışıyosun :) cevabımı bekliyorum kocaman sevgilerimle :)

    YanıtlaSil
  2. canım benim dedim ya o kadar yazmak istiyorum ama yoğunluk ve yorğunluktan uyuyakalıyordum kaç gündür. ama daha sık yazacağım. ayrıca bu şekilde yazılarımın merak edildiğini okunduğunu öğrenmek beni çoooooooooooooook mutlu ediyor. :)
    öğrenci ya da sivil diye ayrılır ya ben ilk defa öğrenci olmayarak girdim sinemaya üniversite biteli 1 sene oldu. ben o zamandır ilk defa gidiyorum sinemaya. :) çok uzun zaman olmuş ya sinemaya gitmeyi özlemişim valla. en yakın zamanda tekrar gideceğim. :)

    YanıtlaSil
  3. Yorgunluğunun ve yoğunluğunun sebebi hep böyle eğlenceli ve güzel aktiviteler olsun canım.


    Özletme yazılarını :)
    Sevgilerle..

    YanıtlaSil
  4. İnşaallah herkesin yorğunlukları güzel şeylerden olur canım :)

    YanıtlaSil