18 Ocak 2013 Cuma

BEKLEMEK... UMUT...

BEKLEMEK; şimdi hiç duymayan birine dünyanın en güzel şarkısını söylemek kadar anlamsız...
UMUT; şimdi hiç görmeyen birine gökkuşağını anlatmak kadar zor ve imkansız...
 
  Böyle diyor şarkıda... Gerçekten de doğru söylemişler. Bazen beklemek ve umut etmek artık anlamsızlaşır. Bu herkes ve herşey için geçerlidir. Uzun bir zaman birinin dönmesini beklersiniz ama bir zaman sonra bu beklemek anlamsızlaşır, dönmesini umut etmeyi, umut etmek bile imkansızlaşır. Neden böyle olur? Bunun cevabı değişkenlik gösterir. Kimi beklemekten vazgeçer, kimi beklenmekten... Beklemek de beklenmek de anlamsızlaşabilir.
  Çok mu anlamsız konuştum, çok mu saçmaladım bilmiyorum.Şimdi durup dururken neden böyle diyorum? İnanın onu da bilmiyorum. Bu yazının böyle karman çorman olmasının nedeni galiba bu aralar benim kafamın içinin de karman çorman olması.
  Ama şimdi bi şey daha var ki ben beklemekten de umut etmekten de vazgeçmeyeceğim...
 

4 yorum:

  1. ne güzel dile getirmişsin Melekçim..Beklemek hayatımızda hep var..Sırada, orda burda, şurda her yerde bekleyebiliriz..Ama gönül beklentisi çok beklenirse gittikçe anlamsızlaşabilir..Sevdiğin birini beklersin..Mümkün değil vazgeçemezsin..Ama gelmezse sevgin bile sıradanlaşabilir..O nedenle her şey kararında olmalı..Beklemekte, bekletilmekte..

    YanıtlaSil
  2. TAM DA SÖYLEDİĞİN GİBİ ABLACIM.
    HERŞEY KARARINDA OLMALI.
    BEKLEMEKTE... BEKLETİLMEKTE...

    YanıtlaSil
  3. Saçmamalamışsın bence. Çok güzel dile getirmişsin. Haklısın. Vazgeçmeyelim hiçbirimiz beklemekten de umut etmekten de. Kafamızın karışık olmasının avantajı da oluyor bazen benim için.

    YanıtlaSil
  4. kafa karışıklığında yeni fikirler ortaya çıkıyor bazen galiba tek avantajı bu :)

    YanıtlaSil