4 Şubat 2013 Pazartesi

KAR TANEM BANA ÇOK GÜZEL BİR HEDİYE GÖNDERMİŞ...

 
   Geldim işteeeee. Geldiiiiiiim. :) Uzuuuuun bir zamandır yazamıyorum. Evet yazamama sebebim iş.   :( Çok yoğun bir iş dönemi geçiriyorum. Ya sabah ofise geliyorum. Oradan oraya koştur. O projeye başla, bu projeyi bitir derken, gelen müşterilerimize  laf anlatmaya çalışırken aaaaa bi de bakıyorum akşam olmuş. Ben hiç internete girebilmiş miyim? Cevap veriyorum: Hayııııııııır!!!  Ama yaklaşık iki hafta kadar sonra kendime yeni bir cep telefonu alacağım. Yani inşaallah. Şimdiki kullandığım telefonumu lise sonda almıştım. Tam 7 senedir kullanıyorum ve hiç tamire gitmedi. :) Ama artık error veriyor. Kafasına göre kapanıp açılıyor. Tuşları basmıyor. Yenileme vakti geldi artık. :) Almaya karar verdiğim telefonda Samsung S3 Mini. Çok hoşuma gitti. S3 kadar büyük değil ve onun tüm özellikleri var. :) Onu aldıktan sonra artık istediğim yerde istediğim zaman nete girer ve yazımı da yazarım, yazılanları da okurum :)
 
   Bu gün beni çok mutlu eden bi şey oldu. Blog sayesinde tanıdığım ve kendimi çok yakın hissettiğim canım arkadaşım Kar Tanem bana özel bi tasarım yapmış. Sayfamın yeni tasarımı onu sayesinde bu kadar güzel oldu :)  Ne kadar mutlu oldum anlatamam. Sayfasında benim için yazdığı şeyleri olurken ofiste oturum ağladım. Ofistekiler kıpkırmızı olmuş gözlerimi görünce kötü bi şey oldu sandılar. Arkadaşım hediye göndermiş dediğimde, gönderdiği hediyeyi beğenmedin mi dediler. Bende aksine çok mutlu olduğum için ağladığımı söyledim. Şaşırmış gözlerle bana baktılar. :) Kar tanem sayesinde insanların birbirini görmeden de dost olabileceğini anladım. :)
 
   Bu blog paylaşımları bana yepyeni kişiler tanımamda çok güzel bir kapı açtı. Bu arkadaşlarım; Bitanecik Kar Şekerim, Canım Arseli Ablam, Nursalkımı, Siyah Kuğum, Deep... Hatırlayamadığım arkadaşlardan özür diliyorum  :)
 
   Neyse çok uzatmayayım. bitanem Kar Taneme çooooooooooooooooook teşekkür ederim. İyi ki varsın canım. Öptüm seni :)

14 yorum:

  1. Kocaman öpüldün..Sayfanda pek hoş olmuş:)Kartanesinin yüreğine emeğine sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. AYNEN KAR TANEMİN ELLERİNE SAĞLIK :)

      Sil
    2. Arseliiiim yaşın benden büyük bunu zamanla kavradım ama sana arselim demeye alışmışken abla diyemiyorum en iyisi ben değiştirmeden sana yine arselim dyim :) söylediklerin için teşekkür ediyorum Allah razı olsun :)

      Sil
    3. o benim abloşum ki :)

      Sil
  2. merhabalar sizi takipteyim ben çok yeniyim:)sizde beni takibe alırsanız çok sevinirim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoşgeldiiiin :) ayrıca siz deme yaaa boşver sen de ben de hemen seni takibe alıyorum :)

      Sil
  3. Sen bu kadar güzel ve temiz bir yüreğe sahipsen Allah sana her zaman birilerini gönderir meleğim bende sadece senin mutluluğun için gönderilmiş bir vesileyim. Beğenmen beni çok mutlu etti güzel paylaşımlarla karşılığını alacağımı umuyorum. Güle güle kullan canım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım benim iyi ki seninle tanıştım yaaa cidden iyi ki varsın hiç aklıma gelmezdi böyle bi arkadaşım olacağı :)

      Sil
    2. Gökten zembille düştüm önüne :) sende iyiki varsın meleğim :)

      Sil
  4. kizlar beni buraya arseli gonderdi, ve iyki gondermis cunki boyle insancil olaylara sahit olmak inanin benide mutlu etti hepinizden allah razi olsun, allah muhabetinizi artirsin insallah canlar :))
    ayrica Melekcim hediyeni gule gule kullan ;) guzel olmus:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim eda :)
      amin inşaallah, daha güzel arkadaşlıklar sana nasip olsun inşaallah
      evet hediyem çok güzel demi beni çok mutlu etti canım arkadaşım kar tanem

      Sil
  5. oooo süpermişş :)
    ne incelik ne güzel bir hediye bu
    güle güle kullan arkdşım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gerçekten çok düşünceli, çok ince bir davranış o benim kar şekerim :)
      teşekkür ederim :)

      Sil