3 Mart 2015 Salı

HANGİSİNDEN BAŞLASAM Kİİİİİİ...

Bu günlerde hep içimden konuşuyorum ya da kendimi, kendi kendime konuşurken buluyorum bunun sebebi ne olsa ki ? Deliriyor muyum acaba? :) Şaka bi yana kafam çok dolu onu mu yapsam önce yoksa bunu mu yapsam diye düşünüyorum ya da onu mu desem bunu mu desem ya da onu mu yazsam güzel olur bunu mu yazsam güzel olur diye düşünüyorum (kaligrafi kursuna başlayınca internette güzel kısa cümleler arayışına girmiş bulunmaktayım, sizin tavsiyeniz olan güzel sözleri alabilirim güzel yazmaya başlayınca da buraya koyarım belki fotoları)

Kafam o kadar dolu ki kursta düzgün bi şekilde yazıyı yazmaya çalışırken yazının örneği de önümde olmasına rağmen kelimeleri yanlış yazıyorum düşünün artık halimi :)

Aaa kurs demişken iyi ki başlamışım pazartesi ve salı akşamları 3 saat ne zaman geçiyor hiiiiç anlamıyorum :) Kurs yeri eve oldukça uzak ama hiiiç üşenmiyorum gidip gelmesine :) Keşke her gün olsa valla :)

Öyle işte. Daha başka başka şeyler var da bu kafa karışıklığının üstüne bi de onları dillendirmeye başlarsam error verecem :)

Bu arada canım biricik abloşumm SESSİZ PRENSESİM rahatsızlanmış. Ona buradan da çok çok çok geçmiş olsun diyorum ablacım. Kendine dikkat et olur mu :) Öpüldünnnnn :)

10 yorum:

  1. Akılda başka şeyler olunca, o yanlış yazmalar normal oluyor. Bende de oluyor :D

    YanıtlaSil
  2. dedim ya seni evlendirmeden şurdan şura gitmeeeemmm!!!! :):):) yok bişiy yok..iyiyim ben..
    öpüldün:):)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Göbek atcaz bak karşılıklı tamam mıııı ;)

      Sil
  3. eh güzel haberler yaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) deep bu aralar güzel haberler duymaya da vermeye de inan çok ihtiyacım var :)

      Sil
    2. hadi gelsin ama keyifli günlerin yakında bahar da geliyor :)

      Sil
    3. demi bence de gelsin keyifli günler inan bu halimden bende hiiiiiiiç memnun değilim ama karşıdakiler ellerinden geleni yapıyorlar.
      Ama iyi ki bu blog ve iyi ki blogger arkadaşlarım var iyi ki...

      Sil
    4. tabii ki öyleee sen de bizim bu mahallenin en iyilerindensin ki zateeeeen :)

      Sil
    5. ayyy canımmm (burada yanaklarını sıkıyorum deep ona göre) :)

      Sil