13 Nisan 2013 Cumartesi

KISA BİR ÖZET...



Uzuuuuuun bir aradan sonra yine yazıyorum.  Yazma eylemini gerçekleştirebildiğim için ne kadar mutluyum anlatamam. Yazmak istediğim halde yazamıyordum. Daha bir ay önce aldığım telefonumu klozete düşürmemden ve bir güzel tamir masrafı verdiğim için canımın sıkkın olması galiba yazmama engel olan şeylerden. Her neyse telefonum tamirden geldi bir sıkıntısı yok gibi görünüyor inşaallah böyle devam eder. Aslında hiç sakar biri değilimdir. Mesela bundan önceki telefonumu 6 sene kullandım ve hiç tamir olayım olmamıştı.  Bunda Bismillah dedik tamirciyle başladık. İnşaallah bununla kalır.

Öyle işte hayatımda bi değişiklik yok. Aynı git gel haytıma devam ediyorum :( Bi kaç arkadaşımla konuştum çoğu şu anda bi yerlerde keyif yapıyorlar.  Bense proje proje proje derken projelerin içinde kaybolacağım.  Beni kurtamak için bi proje gerekecek :)

Haftasonu bi şeyler yapmak istiyorum ama öyle alışveriş merkezine yada kalabalık yerlere gitmek istemiyorum.  Şöyle piknik tarzı bi şey yapmak istiyorum ama ikiz kardeşlerimin vizeleri başladı. Selçuk Üniversitesinde mühendislik fakültesinde vizeler haftasonu da olur. Onun için bu haftasonu muhtemelen yine evde olacağım. Kızların sınavı olduğu için normalde paylaşılan temizlik ve ütü bana kalacak :(

Evde yapabileceğim en iyi şey uzun zamandır uzak olduğum blogdaki yazıları geriye dönük bi şekilde okumak, yorumlarımı yapmak, yeni postlar ve uzun zamandır yazamadığım hikayemi yazmak, yeni
başladığım kitabı okumak ve yüksek lisansta biriken araştırmaları yapmak olacak sanırım ;)  Aslında yapacak ne çok işim varmış ya dışarda ne işim var kırıp dizlerimi evde oturmam gerekiyor :(

Uzatsam daha yazacak çok şey var görücü gelmek isteyenler, falıma bakan alt komşumuzun annesi ve onun anlattığı fal üzerine uzun uzun yazarım ama bunlar başka bi postun konusu şimdilik bu kadar yeter.  :)

Aaa şimdi bu çiçek ne alaka  diyebilirsiniz bu benim işyerimde odamdaki menekşem ilk aldığımda sadece dısındaki yapraklar vardı. Ama yerini sevdi bi sürü yaprak verdi. Sadece benim yetiştirdiğim ilk çiçeğimi göstermek istedim. Bi sürü tomurcuğu var ama hepsi açmadı hepsi açıncaya kadar da bekleyemedim size göstereyim dedim ;)

6 yorum:

  1. özetçi oldun sen.
    :)
    görücü fal çiçek hoş haberler.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu aralar ancak özet yazacak vaktim oluyor maalesef.

      Sil
  2. Çok açma arayı yahu :)
    Cemre kafayı yemiş durumda piknik işini unut :d

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pazar günü burada hava güneşli ve çok sıcaktı ama hafta başından beri yağmur var ama ben şikayetçi değilim yağmurlu havalar benim havalarım :)

      Sil
  3. Bende de durum şu. Sakarlıklar yapıp telefonu tanınmayacak hale getirmeme rağmen hiç bozulmadı hiçbiri. Ben de uzun zamandır kullanıyor oluyor hep böylelikle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zaten bozulsun istersin ararsın vurursun bi şey olmaz ama sakınan göze çöp batar derler ya bendikkat ettikçe başına bi şey geliyor

      Sil