4 Ekim 2012 Perşembe

ŞİİRLİ, ÇALGILI ÇENGİLİ, UÇTUĞUMUZ KAÇTIĞIMIZ HER TELDEN MÜZİKLİ MİM :)

Bi kaç gün aradan sonra yine geldim. Ya hergün yazmak istiyorum ama malum işler güçler pek fırsat olmuyor :(
Neyse çok güzel bir mim dolanıyor ortalarda. Çalgılı çengili müzikli bir mim. Bitanecik Beyaz Ablam (cidden bitane) beni mimlemiş, bende hazır ortalık sessiz sakinken mimi yapayım dedim.
Eveeeeet başlıyorum :)

1-Sesinizin çok güzel olduğunu farzedin ve ideal sahne performansınızı tarif edin.(Hangi şarkıyı söylerdiniz,nasıl giyinirdiniz,size kimler ya da hangi aksesuarlar eşlik ederdi?)
Bi kere sesim berbat. Güzel olmasını isterdim ama maalesef berbat. Ama güzel olduğunu varsayalım. Ben küçükken Gülben Ergen bi albüm çıkarmıştı. Uçacaksın diye. O zaman çok hoşuma gitmişti. Ve Gülben'i hala çok severim. :) O albümün tanıtımını bi konserle yapmıştı. İşte oradaki gibi bi sahne ışıklar falan süper olurdu. Çocukluk hayali diyelim biz buna. :)

2-Özel bir gününüzde bir koro ya da özel bir kişi sizin için sürpriz bir parça hazırlamış.Parçanın özelliği sizi tarif etmesi.Hangi parça olurdu bu?
Aslına bakarsanız o benim o anki ruh halime bağlı bi durum. Bu aralar en yakın arkadaşımla üzerine konuştuğumuz bi şarkı var onu seçiyorum :)  Cem Adrian-Sen Benim; bu şarkıyı en yakın arkadaşıma hediye ediyim bari kısa süre sonra düğünü var onun gerginliğinden herhalde bu şarkıyı dinleyip dinleyip duruyoruz... (Bu arada evlilik arifesi ne berbat bi şeymiş ya insan evlenmekten soğuyor valla dertsiz başına dert almak demek evlilik :))
3-İçinizde kalmış,söylenmemiş bir takım şeyler var.Uygun şartların biraraya geldiğini hayal edin.O kişiye(yarım kalmış bir aşk,kırgın olduğunuz bir dost vs.) duygularınızı anlatabileceğiniz bir fırsatınız var.Ona hangi şarkıyla duygularınızı anlatırdınız?
Benimki yarım kalmış değilde hiç başlamamış olan ve başladığında denecek olan diyeyim. Başındaki şiiri zamanı gelince söyleyeceğim :)Geçen gün Huzur Sokağı dizisini izliyordum. Bi sahnedeki şiir ve devamındaki şarkı çok hoşuma gitti onu seçtim. :)

4-Sizi şu an okuyanlara göndermek istediğiniz parça?
Hımm bi düşüneyim bakalımmm... Buldumm :) Son zamanların en iyi dizisi diye düşündüğüm İşler Güçler'deki Ahmet ve Murat'ın filmleri Çalgı Çengi'deki Elvan Dalton şarkısı. Ama videoyu kesin izleyin çok eğlenceli :)

İşte bu kadaaaar. Birbirinden çok farklı çok tezat şarkılar oldu ama idare edin artık. Aslında hayat da bu değil mi? Bi günümüz diğerine uyuyor mu? Benim ki de öyle oldu...

Gelelim mimlediğim sevgili blog arkadaşlarıma; Damlasakızlı Dondurma, Kirazlı Dondurma, Nursalkımı, Pire Kızı ve  Deeptone... :) 

6 yorum:

  1. çok eğlenceli bi mim olmuş canımm.. benide mimlediğin için teşekkürler bu arada ben video eklemeyi beceremedim yahu.. teknoloji özürlü hissettim kendimi.. =) bi tarif edersen çok sevincemm =)

    YanıtlaSil
  2. ha haaaa hepsi güzel.
    önce birinci maddeyi sevmiştim.
    sonra ikinciyi.
    sonra üçüncüyü sona dördüncüyü de sevdim. hepsini sevmişim. yine çok sempatik anlatmışsın. bi de herhalde iyileştin.
    mim sağol. yazı yazmaktan fırsatım olursa yaparım tebiiii.
    :)))

    YanıtlaSil
  3. damlasakızlı dondurma;
    teşekkürler. video eklemeye gelince yazı yazdığımız sayfadaki üstteki şeylerde bağla diye kısım varya onun yanının yanında di video işareti var oraya tıkla youtubeden ekle de oradan yaptım :) umarım anlatabilmişimdir. :)

    YanıtlaSil
  4. teşekkürler deep. beğenmene çok sevindim. senin mimini okumayı bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  5. Tek tek parçalarını dinledim..Çok tatlı olmuş..:):) Mimlerde olmasa bliok dünyasının rengi kalmayacak galiba ya da artık bana öyle geliyor:):)
    Öpüldüüüüünnnn çookkkk..
    Abla Gülüüüüü!!!! :):):)

    YanıtlaSil
  6. ödülün var tatlım :)

    YanıtlaSil