15 Ekim 2012 Pazartesi

DÜĞÜN :)

     Eveeet. İşte tekrar Konya'da ve yine işimin başındayım. 3 günlük Ankara yolculuğundan sonra tekrar biricik Konya'ma geri döndüm. :) Valla biricik ya ne öyle her yer yokuş. Ya Ankara'nın marketinin içinde bile yokuş var. Gözünü sevdiğim Konya :) Dün dönüş yolunda düğüne birlikte gittiğimiz arkadaşında dediği gibi. Biz Konyalıyız. BosnaHersek mahallesinden baktık mı Havzan'ı göreceğiz diyordu:) Konya'yı bilenler bu sözü anlamıştır. O kadar düz yani :)
     Neyse çok güzel 3 gün geçirdim. İşler yoğun olduğu için ancak bir gün önce gidebildim Ankara'ya. Kına gecesinde döktürdüm valla. Bir an olsun yerime oturmadım. Hem niye oturacağım ki :) Üniversite bittikten sonra en yakın arkadaşım Ankara'ya dönmüştü. Ama evlendi ve Konya'ya geri geldi. :) Bunun sevincinden gece boyu oynadım. Bütün bi akşam platformların üstünde oynayınca gecenin sonunda ayaklarımın halini siz düşünün artık :(
     Ertesi gün düğüüüün :) Sınıf arkadaşları toplandık düğünde. Elazığ'dan, Eskişehir'den, Manisa'dan, Denizli'den ve Konya'dan da ben :) Çok güzeldi ama arkadaşımın babası kuşağı bağlarken ağlamayacağım dememe rağmen ağladım. :( Babam vefat ettiği ve benim hiç o sahneyi yaşayamayacağım için için için sessiz sessiz yaşlar süzüldü :(
     Amaaan ya bu yazı güzel bi yazı hüzünlenmenin gereği yok. Gelin arabasına arkadaşımın yanına bindim. Damat, gelin ve ben gittik. Haa damat dediysem o da arkadaşım ama gelinin önceliği var :) Kapıyı da açmadım. Damattan parayı da aldımmm :) Düğünü yaptık. Arkadaşlarla toplandık yemeğe gittik. Gelin ve damat sonradan bize katıldılar. Daha sonra gelin ve damatla birlikte 3 araba gece Konya'ya geri döndük. Onları yaşayacakları evlerine bıraktık. Sonra da herkes evlerine dağıldı.
     İşte böyle 3 günün kısa özeti :) Eve 3te geldim ve sabah 8 buçukta işteydim. Ne kadar yorgun olduğumu anlayın artık. Ama tatlı yorgunluk. Keşke her yorgunluk böyle olsa :)

7 yorum:

  1. hayırlısı ile beline o güzel kuşak bağlanırken babacığın seni gökyüzünden izliyor olacak Melekçim..

    YanıtlaSil
  2. İnşaallah ablacım inşaallah. Artık babamın görevini erkek kardeşim devralacak ablalarının, kardeşinin kuşağını o bağlayacak.

    YanıtlaSil
  3. :( ne desem bilemedim ki..
    Bir cümlem darma dağın etti beni..

    YanıtlaSil
  4. canım benim hangi cümle

    YanıtlaSil
  5. Arkadaşına mutluluklar...

    hüzünlü kısma girmiyorum. Hayat...

    YanıtlaSil
  6. baksana türkiydeki çok insan konyadan çıkmış çevreye yayılmış. karamanaoğulları zamanından ve daha sonra. türklerin çoğu konyada imiş. gerçek türkler yanii :)

    YanıtlaSil