9 Ekim 2013 Çarşamba

YETEEEEEER!!!!



Bu ne kardeşim ya. Bugün her şey mi ters gider. Ofiste her kafadan bir Meleeeeeeek sesi çıkıyor. Melek bu ne? Melek şu evrak nerede? Melek şu firma aradı mı? Melek proje bitti mi? Melek bu nasıl yapılacaktı? Melek Melek Melek!!!! Aaaaa yeter ya bu ne lan. Bu Melek kaç yere yetişecek?

Duruuuuun daha bitmediiiiii. Arabada gidiyoruz. Ön koltukta oturuyorum. Camı da açmıştım. Kırmızı ışıkta bekliyoruz. Adamın biri karşıya geçiyordu arabaların arasından. Adam geldi. Nerdeyse camın içine girdi ve hapşuuuuu diye bi güzel suratıma hapşurdu. Allahım bu adamın görgü kurallarından haber yok mu yaaa. Tam öküz.

Sonra yine aynı yolda devam ediyoruz. Önden üzerinde bi iş makinası olan araç gidiyor. Yolun en kenarından geçiyor. Kenardaki ağaçların dallarını kıra kıra geçti gitti ve işe bakın ki o kopan küçük dallar arabanın içine girdi benim kafama kütttt :(

Daha devam ediyorum bitmedi. İl özel idaresinde bir maden ocağının ruhsatı alınacak kaç gündür onunla uğraşıyordum. Şube müdürü gıcık bi adamdı. İzin almış yerine vekaleten birini bırakmış. Ohh dedim. En azından vekaleten bakan adam onun kadar cins değildir diye. Ama nerde anneeeeem nerdeeee. Adam egosunu mu tatmin ediyor yoksa kendini mi göstermeye çalışıyor bilmiyorum artık. Adam basit bir yazıyı on kere düzeltti. Gerekli bir düzenleme olsa anlayacağım O zaman amenna. Ama gereksiz. Önce kabul ettikleri evraka sonra eksik diyorlar. Adam bi de bi güzel bağırdı bana iş öyle değil böyle yapılır diye. Bu kurumdaki çalışanların çoğu böyle. Çok rahatlar ve uyuzlar. Ya ben keyfimden dolanmıyorum değil mi o kadar. İşin halledilmesi gerekiyor. Bize yani özel sektörde çalışanlara karşı özel bi garezleri var çok kazandığımızı falan mı zannediyorlar ki. Öyle düşünüyorlarsa buradan söyleyeyim. Biz çok kazanmıyoruuuuuuz. O çalışmamıza göre karın tokluğuna çalışıyoruz valla :)

Amaaaan öyle işte bugün herşey üstüme üstüme geldi. Yazmazsam çatlardım. Yazdım rahatladım. :)

14 yorum:

  1. ahh tatlım ne yazık ki o günler birini yaşıyorum ben de..
    inşallah geçecek diyorum sadece ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. amaaaan hep mi bizi buluyor canım yaaa

      Sil
    2. hiç bilmiyorum kuzum ben de kendime aynı soruyu sorup duruyorum ne yazık ki :/

      Sil
    3. galiba sorunun cevabı evet :(

      Sil
    4. olmamasını dilerim :)

      Sil
  2. Gerisi tamam da o içeri hapşuran adam nereden gelmiş ya.. yuhh yani.. Düşündükçe senin yerine iğreniyorum. nefret duyuyorum desem yeridir.
    Geçmişler ola İnşaallah.. Allah sabır versin. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim. adam tam öküz ya öküz

      Sil
  3. Ooof seni çok iyi anlıyorum!

    YanıtlaSil
  4. Bu gün benim işlerimde çok fazla yoğundu Melek'im..
    Bi ara sinirden gözlerim bile doldu..
    En ağırıma giden başka insanların işini de yükleniyorum..
    Neyse çok şikir şimdi gün bitti de evime gidiyorum..
    ALLAH'ım şimdi bir de trafik belası çıkacak karşıma..
    neyse buna da şükür canım şikayet edebileceğimiz işlere sahibiz..
    Öptüm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. başka insanların işini yüklemeseler zaten sıkıntı yok ki canım
      en güzeli de zaten akşam eve gidebilmek :)

      Sil
  5. Başlığı gördüm ''noluyor lan'' diyerek girdim inan :) Önce deriin derinnn nefes al bende öyle yapıyorum ofiste yoksa kafaları yerinde olan bir tek insan kalmazdı emin ol (bırakmazdım hepsinin Duygu diye bağıran kafalarını kesmek istiyorum) :D Ama ne yapacaksın mecbur işte derin derin nefes al bir iki sinirli bakış kaçışı veriyorlar (anlıyorlar ki bugün çok Duygu dedik) :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) aynen senin yapmayı planladıklarını bazen bende düşünüyorum :)

      Sil