28 Eylül 2012 Cuma

BLOG, BLOG VE YİNE BLOG... :)

                           
    Eveeeeet... Son bi kaç gündür blogla doğru dürüst ilgilenemedim. Yazı yazamadım. Arkadaşların yazdıkları yazıları da maalesef okuyamadım. O yazıları en yakın zamanda okuyacağım. Çünkü her yazı bana farklı bi düşüncenin kapısını açıyor ve bundan mahrum kalmaya da hiç mi hiç niyetim yok. Bloga bakamamamın nedeni çok yoğun bir iş temposunda olmam. Projeler... Projeler... Projeler... derken ben eve pert olmuş bir şekilde varıyorum ve hiç bi şey yapmaya halim kalmadığı için kanepenin birinde sızıp kalıyordum. Eee bu yoğunluğun arasına doğum günüm girince halimi siz düşünün. Kalabalık... Yoğunluk... Ve sonuç olarak; Yorgunluk... Ama bugün biraz daha sakin işler. Bende fırsat bu fırsat diyerek yazayım dedim. Arkadaşların yazılarını akşam sakin kafa ile okumaya çalışacağım. (Tabi bilgisayar kardeşlerimden bana kalırsa :) Ya insan 7/24 facede olabilir mi sürekli nette tavla, okey oynayabilir mi yaaaa :( e bende kardeş sayısı çok en küçüğü 5 yaşında o bile evde bilgisayarı benden daha çok kullanıyor valla. Galiba en yakın zamanda kendime bi bilgisayar almalıyım)
    Neyse çok konuştum. Ama unutmadan doğum günümü kutlayan blog arkadaşlarım Damlasakızlı Dondurma'ya, ablaların en tatlısı Beyaz Sayfa'ya, Kirazlı Dondurma'ya, Nursalkımı'na, Pire Kızı'na ve sevgili Deeptone'ye çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook teşekkür ederim. :)

12 yorum:

  1. Ricaaaaaa ederrriiimm abla gülüüü:):):)

    YanıtlaSil
  2. Ablaların en Beyaz'ı tekrar tekrar teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  3. çok uzatıp özletme kendini ama =))

    YanıtlaSil
  4. yok ne kadar yoğun olsamda bakmaya çalışıyorum. ya bu aralar projeler, araziler falan o kadar yoğun ki bi şey yazmaya dermanım pek kalmıyor. ama yine de yapacağım :)

    YanıtlaSil
  5. hah haaaaaa ne hoş yazmışsın.
    projelerinle ilgilen boşver gelirsin nasıl olsa bloga.
    evde annadım.
    eh artık maaşınla, taksitle bi leptap alırsın.
    :)

    YanıtlaSil
  6. omo omo unutmuşum ya kafam çook karışık melek ablacıım soriii ama ben demesem de iyiki doğmuşsun iyiki gelmişsinkiii bak hafızamdan utandığım bi gün daha oldu ouuf bi format atmak lazım bana fabrika ayarlarıma dönmeliyim:))
    kolay gelsiiiiin :))

    YanıtlaSil
  7. Arada uzak kalmak özlem verir, özlem güzel şeydir..

    YanıtlaSil
  8. İş başka blog başka öyle değil mi :)
    bu aralar bende pek zaman bulamıyorum , ilk bulduğum fırsatta yazıyorum okuma işini bende çok erteledim senin gibi :) . Yeni gördüm az biraz geçmiş ama yeni yaşını kutlarım. Bir yaş yaşlanmanın nesi kutlanılır bilmiyorum ama adet yerini bulsun en azından :)

    YanıtlaSil
  9. deep;
    evet projeler projeler ve yine projeler gözüm döndü valla en kısa zamanda düzenli yazmaya çalışacağım :)

    YanıtlaSil
  10. şeyma; teşekkür ederim canım. kafa öyle arada format atılmayı istiyor :)

    YanıtlaSil
  11. nursalkımı;
    evet özlüyorum burayı yaaaa :) yazmak, okumak için ne zaman vakit bulabilirim diye kafa yorar oldum valla :)

    YanıtlaSil
  12. safransarı;
    teşekkür ederim. evet galiba yaşlanıyor muyum ne :)

    YanıtlaSil