22 Kasım 2014 Cumartesi

İŞ İŞ İŞ :)


Eveeeet ben geldim. Artık yavaştan yavaştan daha çok yazmaya başladım. Onun için çok mutluyum. İş güç halleri var bende bu aralar. Anlatmaya başlıyorum.:)
Annem insanın "eski" patronlarıyla uğraşması ne zormuş yaaa. Adamlar hem son ay ki maaşımı vermediler hemde sgk bazında borçları vardı onu da vermiyorlar. Ama Allah büyük hiç beklemedikleri bi şekilde bana ödeyecekleri miktarın yarısı benim ayağıma geldi. Ben Allah'a havale etmeyi çook seviyorum Eğer haklıysan Rabbim sana getiriyor onu. 
Sonracıma mesleki açıdan beni mutlu eden olaylar yaşıyorum. Önceki firmamda danışmanlık yaptığımız ve benim bizzat ilgilendiğim firmalar bana telefon açıyorlar ve siz çıktığınızdan beri hiç bir işimiz yapılmıyor. Vermedikleri hizmetin parasını istiyorlar. Siz işlerimiz hallediyor, bizi bilgilendiriyordunuz diyorlar. Bundan sonraki işlerimizde sizinle çalışacağız diyen birçok yetkili ile telefon görüşmesi yaptım. 
Eski iş yerimde verdiğim emeklerin boşa gitmediğini, patronlarım görmese, önemsemese dahi firma yetkililerinin - benim gelecekteki müşterilerimin fark etmesi daha güzel. Bi söz vardır sizde bilirsiniz. "İyilik yap at denize balık bilmezse halik bilir" diye gerçekten çoook doğru. :)


4 yorum:

  1. Çalışan olmak hak aramak çok zor malesef en iyisi memur olmak:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. memur olsan da aynı be canım onda da amir problemi var ben ofisimi açtım kafamı dinledim valla :)

      Sil
  2. çok çok sevindim. sen zaten her yönden iyisin ki ama. işte de insanlıkta da evlat olarak da arkadaş olarak da. :)

    YanıtlaSil