7 Ocak 2014 Salı

ŞURACIKTA UYUYABİLİR MİYİM?


İşte yine geldiiiim :) Hep yazmak istiyorum ama bi türlü yazamıyorum ki :( Aralığın son haftasından beri bir yoğunluktur, bir yoğunluktur ki sormayın. İş güvenliği işleri ile ilgilenenler bilirler 1 ocak itibariyle birçok firmaya yükümlülükler geldi. Bizim firmada İSG danışmanlığı yaptığı için ve nerdeyse tüm firmalarımız çok tehikeli iş sınıfına girdiği için bizim iş yükümüz çoooook arttı. Onun için aralığın son pazarı mesai yaptık :( Ki ben o hafta cumartesi akşamını iple çekiyordum. Cumartesi sabahı; akşam erkenden yatağıma girip pazar öğleye kadar yatakta kalmanın hayallerini kurarak yataktan çıkmıştım. Amaaaaa uyumak bana haram kardeş. :(  Öğlen patronlarım yarın mesai yapıyoruz dedi ve benim pazar günü uyuma hayalim suya düştü. Pollyannalık yaptım ve en azından cumartesi akşam erkenden uyuyacam dedim. Ama yine olmadı yaaaa :( Üniversitede hazırlık sınıfındaki arkadaşım akşam üzeri aradı ve eğer müsaitsek akşam bize geleceğini söyledi. Çok sevdiğim bi arkadaşım olduğu ve uzun zamandır görüşemediğimiz için kabul ettim. Ama benim gözlerden uyku akıyor. Bütün hayallerimi rafa kaldırmış bi şekilde akşam eve gittim. Arkadaşımla sohbet muhabbet iyi ama benim gözler inat etti kapanıyor. Allah'tan arkadaşımın annem ve ikiz kız kardeşlerimle arası çok çok iyi. Sonra aaaa bi baktım koltukta uyuyakalmışım annem hadi yerine yat diye kaldırdı beni. O pazar sabah erkenden kalkmak o kadar zor oldu ki anlatamam. 

31 aralık günü annem ameliyat oldu. Ameliyat olduğunun akşamına eve çıktık. Biraz ağrıları var ama şimdi durumu daha iyi. Hoş ben onun olduğu ameliyatı olsam naz üstüne naz yapardım  :) Ama annem çok dirayetli bi kadın hiç canı tatlı değil. Valla benim canım çok tatlı :) Sonra yine 31 aralık sabahı üniversiteden en yakın arkadaşım hastaneye yattı doğum için. Annemi akşamüstü hastaneden çıkardım eve götürdüm. O akşam arkadaşımın kaldığı hastaneye gittim. Arkadaşım sancısı olmasına rağmen doğum hemen olmadı. Sabaha kadar hastanede arkadaşımın annesi, eşi ve ben bekledik. Yılbaşına doğumhane önünde girdim yani bu sene :) Ama sabahta olmadı doğum.Doğum 1 ocak akşamı on gibi oldu. Küçük hanımefendi rahatına düşkün öyle hemen gelmedi ama annesinin canı çıktı canım arkadaşım nerdeyse 40 saat sancı çekti.

Sonra bu pazarda yine o arkadaşıma gittim. Bebeği ve arkadaşımı görmek için. Yani bu pazar da dinlenemedim. Önümüzdeki pazarda Ankaraya gideceğim. Üyesi olduğum meslek odasının seçimleri var. Şimdiki yönetimi beğenmediğim ve artık yerine başka bir yönetimin gelmesi gerektiğini düşündüğüm için oyumu kullanmaya gideceğim. Onun için bu pazarda dinlenme yok. 

Ben ne zaman DİNLENECEM, ne zaman UYUYACAM bilen var mı yaaa :) 

11 yorum:

  1. Annenize geçmişler olsun.
    Ben bu kadar yoğun olsam, bir yerlerde yığılır kalırım herhalde. :) Bünye çok işe alışık değil çünkü.
    İnşaallah kısa zamanda dinlenme fırsatı bulursun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin anne babalarımızı Allah başımızdan eksik etmesin inşaallah.
      Babamı kaybettiğim için anneme bişey olursa diye ödüm kopuyor :(
      İnşaallah dinlenirim ya değilse biyerde şartellerim atacak :)

      Sil
  2. Meleğimm annene dirayetli diyorsun ama bence senin de ondan aşağı kalır yanın yok baksana bu kadar yoğunluğa karşı yine sapasağlamsın maşallah :) Ufaklık 40 saatte gelmiş ama Allah nazardan saklasın nur topu gibi :) Sen en iyisi Ankaraya gelince kullan oyunu gel bize ben saya bir yatak açayım uyu akşama kadar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayy kuzum böyle dedin ya bir enerji geldi bana anlatamam :)
      Ankaraya senin yanına gelsem ben hiiiç uyumam ki seninle bol bol konuşurum ki :)

      Sil
  3. Maşallah ne kadar yoğunsun hakikaten. Allah yardımcın olsun canım.
    Annene geçmiş olsun, arkadaşına hayırlı olsun :)
    İnşallah sende uykuna kavuşursun bir an önce :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çok yoğun bir iş ve ev hayatım var :)
      Ayyy inşaallah tek dikeğim löyle uzun uzun uyumak :)

      Sil
  4. geçmiş olsun annene öp bi kere benim için ama yoğunluktan unutma.
    yılbaşına denişik girmişsin.
    pek yoğunsun sahiden, oda seçimleri, işyerinde aralık ocak zor olur doğru bir de. hadi o zaman en kısa zamanda uyursun bir haftasonu işallah.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu pazar az da olsa istediğim uykuya kavuştum deepim :)

      Sil
  5. biliyo musun tam on dakka önce blogundaydım.
    çok meşgul hanımefendiyi bi kontrol edeyim demiştin.
    on dakka sona geldin iyi mii.
    çekim yasasııı.
    :)
    ce eee.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cidden mi deep :)
      Kalp kalbe karşı derler ya iste ondan

      Sil
  6. ivit.
    :)
    ocak ayın yoğun geçiyor demek.
    genelde öle olur şirketlerde yaa.
    :)

    YanıtlaSil