11 Eylül 2013 Çarşamba

HEYYYY!!! BLOGUM BİR YAŞINDAAAA :)


Eveeeeeeet tekrar bilgisayarımın başındayım. Yine biraz ara verdim ama geldim işte. :)

Bugün blogumun doğum günü :) Blogum artık bir yaşında :) Tam bir senedir yazdıklarımı başkalarıyla paylaşıyorum. Hep yazardım ama cesaret edemezdim, kimseyle paylaşmazdım. Sonra bi gün nette dolaşırken Deep'in bi yazısına denk geldim. İşte dedim bende böyle yapabilirim dedim. Onun gibi olamam ama kendi halimde yazıyorum işte :)

Bu blog aleminde ilk tanıdığım kişi ve benim ilk izleyicim sevgili Deeptone. Ben ona deep diyorum. O benim ilk gözağrımdır. Bende yeri bi ayrıdır. :) Blog aleminde acemi olduğum için çoğu sorumu ona sordum. Kafasını şişirdim. Bana hep yardımcı oldu :) Ama o bana kızmaz. Kızmazsın değil mi deep :)

Sonra bi tanem Kartanesi o benim bitanecik kartanem. Özel konularda çok görüşünü aldım yani onunda çok başını ağrıttım :) Ama ben onu çok seviyorum yaaaa. İyi ki karşıma çıkmış. Benim psikoloğum oldu diyebilirim. Eeee bende staj yapsın işte meslek hayatına başlayınca acemilik çekmez. :) Ankara'ya gittiğim zaman ilk işlerimden biri de onu ziyaret etmek olacak. 

Sonra ablaların bitanesi benim biricik Arseli Ablam. Şimdi blogunu kapattı ama benim yazılarımı hep okuyor. Yorumlarını hiç eksik etmiyor sağolsun. Benim şimdiye kadar hiç ablam olmamıştı. Ama artık var. O bana çok güzel ablalık yapıyor. İyi ki varsın ablacım.

Sonra benim yazılarımı hep okuyan ve yorumlarını eksik etmeyen sevgili; NursalkımıŞeymaBiricitSimge (İyilişmene çoooooook sevindim), Uyuşuk HayalperestİlknurMelodramTolgaaaaaaDuygu ve aklıma şu anda gelmeyen arkadaşlara çoooook teşekkür ederim.

Blogu ilk açtığımda tereddütlerim vardı. Başarabilir miyim diye. Ama burada yazmak bana çok iyi geliyor. Terapi gibi. :) 

Başka insanların yazdıklarını okuma, benim gibi olanları ya da benim düşünceme tamamen zıt olan kişileri tanımak ban çok iyi geldi. 

Normalde sosyal çevrem kalabalıktır. Ama burası bana daha bi iyi geldi yaa. Burada kendimi tam anlamıyla olduğu gibi ifade edebiliyorum. Söylemek istediklerimi dan diye söyleyebiliyorum. 

İyi ki varsınız yaaa :)
MELEK...

18 yorum:

  1. ne güzel yazmışsııın.
    :)
    hep bizimle kal o zaman işteee.
    :)
    kattanesine de çok güldüm bak.
    o da altın kalpli ki zateeen.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Buradan ayrılmaya hiç niyetim yok ki deep :)
      Evet kartanem gerçekten altın kapli :)

      Sil
  2. ayyy canım çok tatlısınnn :))
    Teşekkür ederim,
    İyiki varsınnn, iyiki tanıdım seenii :)

    YanıtlaSil
  3. İyi ki doğmuş o zaman bu blog. İyi ki seni tanımışız. :)
    Nice nice senelere o zaman.
    Çok ara verme. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arayı açmam merak etme :)
      Teşekkür ederim :)

      Sil
  4. Abla Gülüüüüüüüüüüüüü:):):):) Tamda şuracığa kocaman sevgilerimi bıraktım sana:) Nice yazıların olsun umarım:)
    sevgilerimle:)
    Arseli

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Abloşuuuuummmm ablaların bitanesi gamzeli güzel kadın iyiki varsın :)

      Sil
  5. Çok mutlu ettin beni Melekcan :)
    nice güzel senelere inşallah :)

    YanıtlaSil
  6. Teşekkürün için bende sana çok teşekkür ederim canım :)
    Bende aslında senin geçtiğin yoldan geçtim bende cesaret edemedim tereddütlüydüm bende bloğumu Kartanem'in bloğuna hayran kalarak açmaya karar vermiştim ''bende yapabilirim'' diyerek. Deep benimde sevdiğim bir arkadaşım, dostumdur sende onun sayesinde açmışsın işte. Aslında bir çoğumuz da öyle hep blog sahiplerine duyduğumuz hayranlık ve yakınlık sayesinde başlıyor bloger'A girişimiz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deep bitane, kartanesi benim sırdaşım, arkadaşım, psikoloğum herşeyim ;)
      onlar iyi ki varlar

      Sil
  7. daha nice yıllara o zaman :))

    YanıtlaSil
  8. Sen de iyiki varsıııın böyle yazıları okuyunca hep duygulanıyorum ben ya gözlerim doluyo çok kötü oluyorum varlığından mutluluk duyduğumuz bir sürü insan oldu blog sayesinde sen de onlardan birisin, bi sürü sene geçiririz inşallah beraberce:):))

    YanıtlaSil
  9. iyilik meleğim ilkbaharım güneşim ay parçam :) Geç oldu blogunu okumam ama affedersn sen beni :) İyiki deep sebep olmuşta burda yazmaya başlamıssın ve ben de seninle tanısmısım yaş olarak balmla yaşıt olmana rağmen ikiz gibiyiz bazı zamanlarda :) İyiki varsın bizimlesin kuzum. :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben sana kızmam ki bitanem :) İyi ki bitanem iyi ki bende iyi ki seni tanımışım :)

      Sil