1 Ağustos 2013 Perşembe

ANLAŞILMAK İSTİYORUM!!!



Neden anlatmak istediklerim anlaşılmıyor neden... Bir insanın yaptığı, söylediği herşey yanlış olmaz demi. Canım çok acıyor bu günlerde hele bu canını yakan, seni anlamayan ailen ise daha da acıyor canın. Ben kimseyi üzmek istemezken herkes neden bemi üzüyor. Ara vermek istiyorum hayatımın bu dönemine ara vermek istiyorum hatta mümkünse bu kısmı direkt atlamak istiyorum.  Çünkü çok yoruldum.  Ve bu durumun devam etmesine ne kadar daha tahammül ederim bilmiyorum. 

11 yorum:

  1. İnşaallah sorun ne ise bir an önce çözülür. İnşaallah...

    YanıtlaSil
  2. canımmm yaaa sakin olmaya çalış ne yazık ki hepimiz geçiyoruz zaman zaman böyle dönemlerden bir kaç hafta önce ben de öyleydim ama inan geçiyor.. sorunun ne olduğunu tam olarak anlayamasam da söyleyebileceğim tek şey sabırlı olman ve kendini doğru bir şekilde/ onların anlayabileceği bir şekilde ifade etmen..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet geçiyor ama sorun şu ki bu bir ritüel halini almaya başladı sürekli olarak bir tekrar etme durumu var ve bu beni çok yordu :(

      Sil
    2. canım yaa biliyorum ama işte bu kuşak farkımı artık ne diyorlarsa işte hep o sorunlar yüzünden oluyor her ailede ne yazık ki..
      en ufak şeyde bile ters düşebiliyoruz birbirimize..
      ve ne yazık ki bu durumu değiştirmenin bir yolunu bulamadım benn..

      Sil
  3. ah meleğim ne cok boşladım seni ne kötü bir arkadaşm ben. neler neler oluyor hayatlarımızda en yakınımız bile anlamyor. hayat bazen bizimle dalga geciyor sanırım niyet ve eylemlerimiz zıt yönde ilerliyor. İnsanın ailesi vardır şu hayatta bir tek, onlarda gitti mi kimse kalmaz. maddi olarak yanında nefes alsada manevi olarak yerlerinde boşluk olması koyar insana. Bende şu sıralar aynı dertten muzdaribim. bazen sana o kadar özeniyorum ki baban konusunda. şu durumda olmaktansa olmasaydı da bari iyi olarak hatırlasaydım diyorum. gevezelik ettim affet meleğim derdine dert kattım. Allah hepimize sabır versin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ah kuzum öyle bi zamanlar bende senin gibi düşündüm ama inan öyle düşündüğün gibi olmuyor canım :(
      seninle görüşemesek de ben senin benim yanımda olduğunu biliyorum bi ara iyi bi dertleşelim canım

      Sil
    2. ama sen özletiyosun kendini yaa azcık yazı yaz kuzumm <3

      Sil
    3. Bayram çok yoğun geçti canım yaaa ama vu akşam yazacağım inşaallah :)

      Sil
  4. zaman zaman bende yeniliyorum, sabırlı olmam gerekiyor, sabır nolursun :(

    YanıtlaSil