17 Eylül 2012 Pazartesi

PİŞŞŞTTT!!! TELEFON SAPIKLARI BU YAZIM SİZE!!!

                    
     Ya benim mi çok işim var, çok yoğunum? Yoksa millet mi çok boş? Milletin sapıklık yapacak kadar boş vakti var mı ya? Bugün ofisteyken, ofisin telefonu çaldı. Açtım. Bi erkek. Ama sesini tanıyamadım. İşimiz gereği daha çok erkeklerle muhatap oluyoruz. Ve bende tanıyamadım diyerek adamın ne dediğini anlamaya çalışıyordum. Ve bana ismimle hitap edince kesin iş için arayan biri dedim. Ama hala tanıyamayınca ben sizi tanıyamadım dedim. O zaman tanışalım deyince benim jeton düştü.
:( Gerizekalı dedim ve kapattım. Israrla aramaya devam etti. Aradığında da bir bayana denmeyecek sözler sarfediyordu. Tam gerizekalı yani. En sonunda patronum aldı telefonu. Ona da aynı. Kapattık telefonu ama hala ısrarla aramaya devam etti. Bi süre sonra açmayınca vazgeçti. Patronum bunu polise bildirmeye gitti bugün. Umarım bulunur ve cezasını çeker gerizekalı.
     Anlamıyorum ya insanlar böyle şeyleri neden yapıyorlar. Böyleleri ile karşılaştıkça erkeklerden soğuyor insan yaaa.
    Öyle olanlar aradığı kişi tarafından karşılık bulacağını falan mı zannediyorlar acaba. Dedim ya işte gerizekalı. Öylelerinden de başka bi şey beklemek galiba boşa umut...

10 yorum:

  1. beybi, yazı fontun ve boyutundan birşey okunmuyor :\

    YanıtlaSil
  2. Hoşgeldiiinnnn.
    Ne iyiettin de geldin.
    Keyifli paylaşımlar dilerim :)
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  3. hoşbuldum. teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  4. Hahaahhha :):):)Bu yazını okurken vallahada ekrana yapıştım..Hatta masamda büyüteç vardı ekrana doğru tuttum falan..İçeriği okudum ama bişey de demek istemedim ..Olcak olcak..Başlarda çok normal..Sen sadece samimi olarak yazmaya devam et canımcım..Abla gülü..
    sevgiler:))

    YanıtlaSil
  5. ablacım ya evet öyle bi sıkıntı olmuş. sonra düzelttim yazınının büyüklüğü şimdi nasıl?

    YanıtlaSil
  6. Merhabalar,

    Bir ekek blogger olarak blog sayfanızı ziyaret ettim ve son bloğunuzu okudum. O da tesadüfen telefonun Türkiye'de yaygınlaştığı Özal döneminde en çok yapılan telefon sapıklığı ile ilgili bir konuyu teşkil etmiş.

    Evet, hala böyle telefon sapıkları var demek ki. Bence bu bir hastalık, normal bir insanın yapacağı bir davranış değil. Aynı şekilde kadınların da böyle telefon sapıklığı yaptıklarını telefonla rahatsız edilen 92 yaşındaki babamdan öğrenmiştim.

    Bunlar hoş şeyler değil, ama malesef memleketimizin gerçekleri. Bunları görmezlikten gelemeyiz. İnşallah sizi rahatsız eden bu sapık tespit edilir ve cezasını bulur.

    Selam ve dualarımla birlikte en Güzel'e emanet olun efendim, saygılarımla.

    YanıtlaSil
  7. evet dediğiniz doğru recep bey. ama bunlar sadece bizim memleketimize has şeyler değil başka ülkelerde de var bunlar. Zaten bu tür şeyler ülke ayrımı yapmıyor. Eğer insanın düşüncesi bozuksa bunlar oluyor. maalesef :(

    YanıtlaSil
  8. alla alla işyerinden ha.
    ismini bildiğine göre daha önce gelip giden biri olmalı. vay yüzsüz deli.
    :)

    YanıtlaSil
  9. artık önceden gelen mi yoksa hiç gelmemiş biri mi bilmiyorum. yakalanınca anlayacağız. iş adli makamda artık. ama yüzsüz ve deli olduğu kesin :)

    YanıtlaSil