11 Eylül 2012 Salı

İLK YAZIM

İlk yazım bu. İlk dediysem başkalarıyla paylaştığım ilk yazım. Nereden ve nasıl başlayacağım bilmiyorum. Becerebildiğim kadarıyla düşüncelerimi yazıya dökeceğim.
Garip bir ruh hali içindeyim. Size de olur mu bilmem ama. Hani için daralır, ne yapacağını, nereye gideceğini, kime gideceğini bilemezsin. Kime gideceğini bilsen bile ona ne diyeceğiğni bilemezsin.Öylece durursun, bi süre diplerdee yaşarsın. Aslına bakarsan bunu kimse bilmez. Yani dışardakiler seni normal zannediyordur. Ama sen bu aralar normal bir ruh halinde değilsindir. İşte ben öyleyim bu aralar. Bunu kimseye anlatamıyorum. Anlatmak isteyip anlattıklarımda muhtemelen beni anlamıyorlar. Çünkü beni ancak benim gibi olan anlayabilir.
Aslına bakarsanız ben böyle değildim. Aslında böyle kalmaya da niyetim yok. Bi şekilde dipten yüzeye çıkmam lazım ve bunu da yapacağım. Bunu da her zaman yaptığım gibi yazarak yapacağım.
İnşaallah bunu elime yüzüme bulaştırmam...
Tekrar görüşmek üzere...

7 yorum:

  1. Yazmak her zaman ruhu arındırır. Yada bilmiyorum , bana iyi geliyor.

    YanıtlaSil
  2. taam sen göndermediğin mektupları buraya yazarsın işte.
    gönderdiğin gizemli iletileri de gönderileri de.
    ama içinden bomba çıkmasın bak.
    :)

    YanıtlaSil
  3. göndermediğim mektuplar evet aslında doğru diyorsun buraya yazacağım
    gizemli ileti mi yazıyorum ki ben yaaaa :(

    YanıtlaSil
  4. yok takıldım sadece sana gülmen için.
    :)

    YanıtlaSil
  5. bende şaka yaptım deep :)

    YanıtlaSil
  6. bak ne dicem.
    :)
    panelden ayarlardan yorumlara girersen ve adsız yorumları engellersen ilerde rahat edersin. böylece sadece blogçular ve google'dan bir adres alıp blogçu olmadığı halde seni okuyanlar sana yorum yaparlar. adsızlar çok kişiyi üzer.
    :)
    bir de blogunu çevrende kimseye söyleme daha iyi.
    :)

    YanıtlaSil
  7. onu ayarlayacağım canım. bu arada sadece 1 kişi biliyor o da kimseye söylemez zaten. Rahat yazmak açısından kimsenin bilmemesi daha iyi :)

    YanıtlaSil