2 Nisan 2015 Perşembe

İŞLER, GÜÇLER, DERSLER, SINAVLAR!!! YORGUNUM YORGUUUUUN....

Veeeee geldim. Ne günlerdi valla. Koşturmaktan uyumaya dahi vaktim yoktu. :(
Anlatmaya başlıyorum. Hazır mısınız :)

21 Martta kursum başladı. Ne kursu diye soran olursa hemmen söyleyim. Tehlikeli Madde güvenlik Danımanlığı.

10 günlük bi kurstu. Hafta içine gelen günlerde 4 de başlayıp akşam 9 da bitiyordu. Hafta sonu ise sabah 9 dan 4'e kadar. :( İki haftasonum gümledi.

Kursa ikiz kız kardeşlerim ve üniversiten iki sınıf arkadaşımla birlikte gittik. Arkadaşlarımın bi tanesi Soma'dan geldi. Orda gitseydi derseniz gidemiyor maalesef. Daha bu eğitimi veren kursların sayısı çok az Konya'da tek yer mesela. 

Arkadaşım rahatsızlandığı için annesi ile birlikte geldiler Soma'dan. Bizde kaldılar. Onların geldiği günün ertesi kalktık kahvaltı yaptık derken eski evdeki bi komşumuz çat kapı geldi. Arkadaşım, annesi, annem, gelen eski komşumuz otururken bi zil daha çaldı. AAA amcam ve yengem geldiler. Onlarla da oturduk derken bizim kurs zamanımız geldi. Kursa gittik. Kurs dönüşü kursa beraber gittiğimiz diğer arkadaşım, eşi, çocukları ve eşinin babannesi geldiler yemeğe. En son yorgunluktan ayaklarımın altı sızlıyor, gözlerim kapanıyordu. :) Annecim benim yaptığı yemekleri göreydiniz en büyük tencerelerde yapmış.
 
Ondan sonraki günler de bunlara benzer geçti. Kurs çok yorucuydu. O sınava gelince iki kitap var toplamda yaklaşık olarak 1200 sayfa falan. Sınavda 40 soru soruyorlar. 3 saat süre veriyorlar. O iki kitap serbest sınavda. Ama sınavdaki başarı oranı sizce kaç? Söylüyorum %18!!! Ulaştırma Bakanlığı nasıl zor soruyorsa artık. Bi sorunun cevabı için kitapta 50 yere bakıyorsun !!!

Neyse işte öyle kurs süresi boyunca 3 ten önce yatmadım. Hem kursta anlatılan dersleri anlayabilmek için hem de arkadaşlarla laklak yapmaktan :)

Şimdi kurs bitti. Azcık normale döndüm. Nisanın 25inde sınav var inşaallah geçeriz :)

Amaaa işlerde de bizim en yoğun ayımız nisandır. Kurumlara verilmesi gereken yıllık evraklarımız var şimdi de onun yoğunluğu başladı. Hadi hayırlısı bakalım... 

1 yorum: