8 Kasım 2014 Cumartesi

İSTEDİĞİNİ YAPABİLME ÖZGÜRLÜĞÜ... :)



Eveet nihayet kendi ofisimdeyimmmm :) Sonunda yıllardır istediğim üniversite yıllarımda hayalini kurduğum ofisimin içindeyim. :) 

Ama bir bilseniz ne kadar da zor oldu bu ofisi açmak. Ayrılacağımı ve ayrılırken yanımda benimle devam edecek işler olduğunu öğrenen patronlarım (pardon eski patronlarım) hiç de hoş olmayan tavırlar sergilediler. Sırf onların dedikleri ve yaptıklarından dolayı iki gün ağladım. Onlar bana bir sürü kötü söz demelerine rağmen ben hiç bir şekilde kötü bir söz dahi söylemedim, söylemem de zaten o kendi kötü tarafını gösterdi diye benimde onun seviyesine düşmem gerekmez dimi ama :)

Dün arkadaş aradı hava çok güzel beraber biraz gezelim mi diye. Bana o kadar garip geldi ki ilk defa o saatte iş dışında keyfim öyle istediği için dışardaydım. Ayrıldığım iş yerinde çalışmaya okuldan mezun olmadan bir ay olmadan önce başlamıştım ve üç senedir de aralıksız orada çalışıyordum. Ama hiç bir şekilde giriş çıkış saatlerinde esnekliğe müsama gösterilmiyordu. Bankada yada herhangi bir yerde işim olduğunda izin almak ise deveye hendek atatmaktan zordu. Düşünün bir anda bunların hepsinden kurtuluverdim. :) Dün sudan çıkmış balık gibiydim. İstediğim şeyi istediğim saatte yapmakta özgürüm artık. :) Bana bu çok garip geldi ama artık bu benim elimde heyoooooo :)

Öyle işte. Ben bu aralar iş hayatımda çok mutluyum. Mutluluğum hepimizin hayatının her anına dağılsın  inşaallah. :) Öpüldünüz.

6 yorum:

  1. Tanrım o mutluluğu bize de nasip etsin..
    Amin :):)

    YanıtlaSil
  2. Ay ne güzel yaa... :) Acayip imrendim şu an sana...
    Benim daha önümde uzuuun yıllar var.
    Ha bu arada Hayırlı olsun.. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :)
      İnşaallah senin de okul bittikten sonra istediğin gibi bir iş hayatın olur :)

      Sil
  3. E hayırlı olsun o zaman. :)
    Kendi patronun sensin artık.. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayyy evet bu durum bana hala rüya gibi geliyor:)

      Sil